top of page

Professional Group

Public·73 members

crazy thief322
crazy thief322

Коли холод застає зненацька

Я влетіла в цю тему після дуже банальної ситуації: зранку вибігла на роботу в улюбленому светрі, а вже за пару годин зрозуміла, що він абсолютно не справляється з холодом.

2 Views
th bes
th bes
Nov 21

У мене було дуже подібно, тільки я втомилась від того, що кожна друга тепла річ або колеться, або виглядає так, ніби її носили років п’ять до мене. Минулої зими вирішила не псувати собі настрій і підійти до питання раціонально: шукала моделі, які не будуть обтяжувати, але все ж грітимуть, бо я багато ходжу пішки. Помітила, що вирішальним стає не тільки склад, а й крій — якщо светр добре сидить по плечах і не стягує рухи, то його навіть не відчуваєш на тілі. Я тоді кілька разів відкривала різні варіанти і натрапила на жіночі светри — це те, що я використовую зараз, коли хочу підібрати щось м’яке і нехитре. Подобається, що там є і легші моделі, які добре працюють під пальто восени, і тепліші — на зиму. Найбільше мене виручили моделі з м’якою посадкою й трохи подовженим рукавом: вони не перекручуються під курткою, не тиснуть на зап’ястях і не створюють відчуття “об’ємного шару”. Ще порада, яку перевірила на собі: світлі відтінки не такі маркі, як здається, а виглядають затишніше й м’якше; плюс, вони краще поєднуються з осінніми й зимовими верхніми речами. Ну і обирайте светри з еластичними манжетами — вони тримають форму довше, ніж інші.

Members

• ToriMckenzie96ToriMckenzie96
    ToriMckenzie96
  • Janna Lopez
    Janna Lopez
  • SanaaCampos222SanaaCampos222
    SanaaCampos222
  • Dwayne Smith
    Dwayne Smith
  • Mollie Talbot
    Mollie Talbot
Group Page: Groups_SingleGroup